1. INFORMACIÓ RELLEVANT

És un requisit necessari per a l’adquisició dels productes que s’ofereixen en aquest lloc, que llegeixi i accepti els següents termes i condicions que a continuació es redacten. L’ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que vostè ha llegit i acceptat els Termes i Condicions d’Ús en el present document. Tots els productes que són oferts pel nostre lloc web poguessin ser creats, cobrats, enviats o presentats per una pàgina web tercera i en aquest cas estarien subjectes als seus propis termes i condicions. En alguns casos, per adquirir un producte, serà necessari el registre per part de l’usuari, amb ingrés de dades personals fidedignes i definició d’una contrasenya.

L’usuari pot triar i canviar la clau per al seu accés d’administració del compte en qualsevol moment, en cas que s’hagi registrat i que sigui necessari per a la compra d’algun dels nostres productes. https://pativelabarcelona.com no assumeix la responsabilitat en cas que lliuri la clau a tercers.

Totes les compres i transaccions que es duguin a terme per mitjà d’aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, el qual podria incloure la verificació de l’estoc i disponibilitat de producte, validació de la forma de pagament, validació de la factura (en cas d’existir) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos pot ser que es requereixi una verificació per mitjà de correu electrònic.

Els preus dels productes oferts en aquesta Botiga Online és vàlid només en les compres realitzades en aquest lloc web.

 

2. POLÍTICA DE REEMBORSAMENT I GARANTIA

En el cas de productes que siguin mercaderies irrevocables no-tangibles, no realitzem reemborsaments un cop comprat el producte, vostè té la responsabilitat d’entendre abans de comprar-lo. Li demanem que llegiu amb atenció abans de comprar-lo. Fem només excepcions amb aquesta regla quan la descripció no s’ajusta al producte. Hi ha alguns productes que poguessin tenir garantia i possibilitat de reemborsament però aquest serà especificat al comprar el producte. En aquests casos la garantia només cobrirà falles de fàbrica i només es farà efectiva quan el producte s’hagi fet servir correctament. La garantia no cobreix avaries o danys ocasionats per ús indegut. Els termes de la garantia estan associats a falles de fabricació i funcionament en condicions normals dels productes i només es faran efectius aquests termes si l’equip ha estat usat correctament. Això inclou:

– D’acord a les especificacions tècniques indicades per a cada producte.
– En condicions ambientals d’acord amb les especificacions indicades pel fabricant.
– En ús específic per a la funció amb què va ser dissenyat de fàbrica.
– En condicions d’operació elèctriques d’acord amb les especificacions i toleràncies indicades.

3. COMPROVACIÓ ANTIFRAU

La compra del client pot ser ajornada per a la comprovació antifrau. També pot ser suspesa per més temps per a una investigació més rigorosa, per evitar transaccions fraudulentes.

4. PRIVACITAT

Aquest lloc web https://pativelabarcelona.com garanteix que la informació personal que vostè envia compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressats per usuari o en el cas de requerir una validació de les comandes no seran lliurats a tercers, llevat que hagi de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

Club Patí Vela Barcelona reserva els drets de canviar o de modificar aquests termes sense previ avís.